Плеймейтката Златка Димитрова призна, че е нещастна с новото си гадже.

Тъмнокосата красавица се оплака в откровен разговор с Мариана Попова, че й е писнало да чака женения й любовник да се разведе.

“Той постоянно ми дава надежди, че ще сме заедно, че ще имаме дете, но аз вече не му вярвам”, призна със сълзите в очите Златка. Моделката сподели, че повече от година и половина само си седи вкъщи, не излиза никъде и чака той да й звънне, за да се видят. Тя обаче не се радва на щастлива връзка и не крие, че е ужасно нещастна.

В изповедта си Златка призна, че за първи път има връзка с женен мъж. Мариана Попова, от своя страна, сподели, че няма смисъл плеймейтката да рони сълзи по една невъзможна любов, а да си потърси някой друг.

“Зарязвай го веднага, такива мъже никога не стават твои. Направи го заради мен!”, настоя Мариана пред новата си приятелка. Певицата бе категорична, че моделката няма да изживее особено щастие с новата си любов, допълват от kliuki.bg.

Интересното е, че само дни преди да влезе в къщата Златка заливаше страницата си във Фейсбук с послания от рода на „Той не спира да е мой“ и други подобни. Очевидно плеймейтката далеч не е била толкова сигурна в любовта на новия си любим. Според последните клюки гаджето на Златка Мирослав я е зарязал точно преди да влезе в къщата. Нищо чудно след последните признания моделката наистина да се окаже без мъж.