"Е, пъзелът се допълни днес! Къщата е пълна със "звезди"! Вашето мнение е? Аз вече виждам победителя... или по-точно победителката! ЕРНЕСТИНА!" - написа Златка Димитрова, която има опит с Големия брат.


Черната Златка не остава равнодушна и към лъскавия Джино, който влезе с огромни претенции в Къщата.


Всъщност името му е Гино Ташев и както той призна е бивш на фолк певицата Джена. Джино заяви, че е от 18 години в Чикаго, където семейството му има транспортна фирма.


Появиха се твърдения обаче, че нашенецът е обикновен шофьор на ТИР. "Е, лека по лека май всичко лъсва... без да искаме!!!


Джино се оказа тираджия от Чикаго! Е, ама защо лъжете така във визитките си?" - продължи с въпросите си във фейсбук Златка Димитрова.


Плеймейтката дори беше постнала откъде черпи информация: Новините BiT. Да припомним, че снощи Джино, като истински ВИП се беше подготвил да влезе в подобаваща обстановка.


Дори подмина останалите от "БИГ Брадър" съквартиранти, в това число и баджанака си Пламен Богданов, който се оказа, че е имал връзка с бившата му изгора Джена.


Джино дори не удостои с внимание и току-що влязлата певица Кристина Димитрова. Като разбра, че всъщност това е мястото, както и хората, с които поне засега ще съжителства, побърза да сподели на Криси, че живее в Чикаго от 18 години.