Продуцентите на "ВИП Брадър" успяха да накарат Владо Данаилов не само да се изкъпе хубаво, но и да се обръсне и отреже дългата си коса. Така извънбрачният син на Стефан Данаилов драстично промени визията си и заприлича на човек.

По време на живото шоу снощи синът на Стефан Данаилов даде номинациите си, но лицето му беше "блърнато", за да не лъсне новия му имидж. Водещият Ники Кънчев каза само, че тази вечер зрителите ще бъдат изненадани, защото ще видят един по-различен Влади. Какво точно е накарало младежа да направи тази промяна, все още не е ясно. Още с влизането си в Къщата той предупреди, че няма да се къпе, защото се бил отказал да поддържа тялото си. Натурализма на Владо обаче вбеси съквартирантите след странния му навик да предприема истински газови атаки срещу тях.

Междувременно стана ясно, че сегашната приятелка на младия Данаилов е "жената на живота му". Той сподели пред Златка Димитрова, че с гаджето си Виктория се е запознал в колежа и че я обича много. "Тя е много сладка и много добричка", бяха думите на Владо.