Аз съм трагикомичен артист в живота. Изборът да бъдеш драматична актриса в живота е въпрос на време и възраст. Когато си по-млада, искаш да бъдеш драматична актриса. В един момент се уморяваш от драмите и си казваш - чакай да бъда над нещата, да се посмея малко. Това заяви в "Карбовски директнио" актрисата Елен Колева.


Тя сподели, че иска да бъде запомнена с работата си, а не от страниците на вестниците. "Относно жълтите вестници - донякъде тези хора си изкарват хляба с това. На тях им е нужен моят образ - да съм скандална, да съм вамп. Те са си в правото най-вероятно. Аз не мога да се боря с тях", каза актрисата.

Въпреки декларативния си тон, Елен заяви, че ще съди жълт вестник заради изфабрикувано интервю с нея. "Всички, които ме познават, знаят какъв е моят речников фонд. Това не е моят изказ. Това не е моето интервю", подчерта Елен.

"Аз съм затворила темата "Александър", добави тя и отклони въпросите за личния й живот. "Аз не смятам, че е нужно да коментирам тази тема. Казала съм всичко", сложи точка тя.

"Кой може да каже и да определи кой е лесен и кой е труден път. Един човек сам си изживява и учи уроците. Аз не мога да дам определения и клишета на хората около мен. Всичко е много отделно и не може да се обобщава", заяви актрисата.

Тя заяви, че може да направи компромиси в една връзка, но не и със себе си: "Много често моите принципи могат да се разминават с морала на другите, но това са си моите принципи"

"Аз не съжалявам за миналото, не се страхувам за бъдещето и приемам настоящето такова, каквото е", заяви Елен Колева.