Училище ЕВРОПА - Ботевград отвори врати днес за учениците си за 19 пореден път. Най-малките бяха поканени с родителите си да се запознаят със своите преподаватели и съученици. Те получиха учебни комплекти в специални ранички на училището. За по-големите бе организирана инициатива "отворени врати", която ги запозна с новата учебна програма и учебните материали за тази година.
Веригата Училища ЕВРОПА е създадена през 1993 година. В Ботевград училището е отворено през 1994 г. От основаването си до момента то е обучило хиляди ученици от всякакви възрастови групи.
И тази година в бази Ботевград и Правец ще се обучават целогодишно над 200 ученици от 1 до 12 клас, ще има интензивни курсове по английски и немски език за възрастни, а от октомври месец училището започва да формира групи за чуждоезиково обучение по схема „Аз мога повече” на Агенцията по заетостта.
Училището е оторизиран център за подготовка и изпитен център на Университета в Кеймбридж. Броят на учениците, които се явяват на изпити за международни сертификати, расте с всяка измината година.
Екипът на Училища Европа – Ботевград пожелава на своите възпитаници и техните семейства здраве и успешна година!