Съвсем скоро интернет пространството може да пламне заради горещо аматьорско секс клипче с участието на фолк дивата Кали, научи HotArena.net. Партньор във видеото обаче не е мъжът й Антон Краус, а любовникът й Влади Позьора, което прави ситуацията още по-пикантна.

Кали и ски инструкторът Влади се запознават миналото лято по време на нейно участие в Ахтопол. Двамата пият от една и съща чаша уиски, за което по-късно Кали дори ще напише песен, спонсорирана от мъжа й Антон.

Същата вечер Кали преспива с Влади Позьора, а на другия ден дори са заедно на плаж. По време на кратката почивка на певицата по морето, любовникът й нащракал тайно горещи снимки на Кали по монокини.

Освен това, монтирал камера в хотелската стая, която заснела доста хардкор сцени. Гордият ски инструктор не пропуснал да се похвали на всичките си приятели и заразпращал секс клипчетата.

Когато отношенията им взели да стават сериозни, Влади се усетил за гафа и започнал да звъни на аверите си да изтрият секс видеата. Много от тях обаче не одобряват връзката му с Кали и нищо чудно да разпространят скандалните клипове, за да ги разделят.