Популярната моделка отвърна на злонамерените коментари по неин адрес чрез послание във Facebook страницата си. Красавицата възропта срещу злобата и дребните души, които по нейно мнение не признават успеха на другите, а напротив само се чудят как да го омаловажат.

„И за всички тези дребни,мънички душички, които ги яде мисълта снимала ли съм се наистина в "Погрешен завой" и как по дяволите съм стигнала до там , и как българка е избрана, и как точно ли пък аз... ЩЕ КАЖА ДАААА .. ТОЧНО АЗ!!!! Снимала съм се... и ДА дори с реплики, и ДА и то не една, и ДА умрете от злоба, разяждаща бедните Ви, изкривени душички... и за всички ВАС, които киснете в официалната ми страница, а уж не ме харесвате, но пишете съобщенийца ама какъв фон дьо тен ползваш, ще кажа: това е само началото... и ДА - именно в "Wrong Turn 5" !!! Дерзайте", това написа Бориса в официалната си фен страница.

Холивудската продукция „Погрешен завой 5", в която Тютюнджиева участва излиза на голям екран на 23 октомври. В лентата моделката се превъплъщава в ролята изкусителка, а по мнение на режисьора, не е имало по-подходяща от нея за този образ.