Шоуто на Слави Трифонов се срутва с бясна сила и нищо не може да спре стремглавото падане на рейтинга му. Резултатите от новия сезон на шоуто са плачевни, сочи справка от агенцията за измерване на рейтинга ГАРБ, пише в. "Всеки ден".

Само за една година Слави е загубил 30 процента от аудиторията си. Ако миналия сезон шоуто се е гледало от над 1 млн. зрители, то сега те са едва 700 000. За сравнение между 2001 г. и 2007 г.  почитателите на шоуто са били близо 2 милиона.

Ситуацията е толкова тревожна, че дори самият Трифонов предупреди в понеделник за проучване, което показва, че аудиторията му не харесва вулгарния език на шоуто.

Такова проучване наистина има и е поръчано от Слави. Анкетирани са 1200 души между 18 и 65 години. 60 процента от тях твърдят, че се дразнят на цинизмите и мръсотиите, които актьорите и водещия използват. Голям процент от анкетираните не харесват също, че предаването е политически пристрастно.

В същото време стана ясно, че "Господари на ефира" е надминало по рейтинг "Шоуто на Слави". За сега разликата е близо 50 хиляди души, но товао е показателно за отлива от предаването на Дългия, пишат още от вестника.