Танцьорката от балет "Магаданс" Мартина Огнянова е завъртяла главата на шоумена Слави Трифонов. Гологлавият е подарил на дамата на сърцето си пръстен от бутика "Chopard" на стойност 30 000 евро по време на турнето им в Америка, пише в."Уикенд". Мартина се похвалила пред колежките си, че той й е предложил брак.

Слави за пръв път беше уловен с настоящата си половинка преди няколко месеца в Монте Карло, където те отдъхваха като двойка. Двамата още не живеят заедно, но според клюките Трифонов се е погрижил за бъдещата си булка, като й осигурил луксозен апартамент. Освен това той не се скъпял за изгората си, а я водил по екскурзии, купувал й скъпи парцалки и бижута и я водел по екзотични ресторанти. Мартина лъжела, че подаръците са от майка й и скъпите часовници от 5000 евро са с парите от продадени семейни имоти.

Малко преди отношенията на шоумена и варненката да лъснат наяве, името й се свързваше с друг колега - Борис Солтарийски. Говори се, че докато Марти е излизала с него вече е деляла постелята на Слави. Трифонов не коментирал открито баджанашката засечка, но си го нарочил и чакал удобен момент да го прецака. Танцьорката пък изведнъж прекъснала вижданията си с Борис и се отдала изцяло на Дългия.