В откровено интервю за "ШОУ", фолк легендата споделя за тежката си участ на болна от диабет. Тя разкрива, че причината за заболяването й е преживяното от нея отвличане преди 7 години.

Тя споделя за тежкото си ежедневие, от което зависи оцеляването й: 6 години вече съм на инсулин. Слагам си го сама по 4 пъти на ден. На диета съм. Хапвам през 3 часа, следя да не ми падне захарта. Нося си шоколад в чантата, ако това се случи. Два пъти в годината влизам в болница, където ми правят изследвания и вливания, които са задължителни, за да живея нормално."

"Нищо лошо не ми се е случило при тези, които считаха за най-големи мутри, дори съм била закриляна от тях. Те знаеха, че съм работила при Жоро Илиев и че сме приятели и не смееха да ме притесняват. Докато този келеш Стоян Кръстев-Драгановеца се беше надрусал и реши да се прави на голям!

Бях на участие в Лобуш, Пернишко, и останахме да спим там, защото не можех през нощта да тръгна обратно за Ямбол. Нямах никакви притеснения, че нещо може да ми се случи. Към 11 часа на другия ден станахме да пием кафе и се приготвяхме да тръгваме с моята приятелка, която ми беше озвучителка. Заварихме Драгановеца с брат си, с майка си и голяма компания в заведението. Пиян ли беше, надрусан ли, не си беше лягал още. Вика: "Хайде, изпийте си кафето и ще попеете!".
Вечерта имаше много хора, към 300-400 души, бях си изпълнила ангажимента изцяло. А не както бяха писали, че съм пяла само половин час и той искал да си довърша сутринта... След като отказахме, Драгановеца заключи външната врата на двора, където беше колата ни и не искаше да ни пусне да си тръгнем! В началото не се притесних, но като напредваше времето и той не отстъпваше, започна да ме хваща страх! 2 часа ни държа там, без да можем да мръднем!

Звъннах на Найден Милков. Той побесня, като разбра какво става! Обади се на някои хора, включително и на Румен Петков, който беше министър на вътрешните работи, за да изпрати някой, който да ни помогне! Дойдоха полицаи, качулки, страшен екшън стана! Имаше дело после, викаха ме, но нищо особено - оправдаха си го...

Явно съм била изпаднала в голям стрес, по-емоционална съм и поемам по-навътре нещата - след една година се отключи диабетът. В началото изпаднах в ужас, много плаках! Не е лесно да разбереш такова нещо! От диабета няма човек, който да се е излекувал...", разказва Тони с мъка.