Един от най-обсъжданите участници сред мъжете във "ВИП Брадър" - Юлиан Константинов, даде специално интервю за Lifestyle.bg. Брадърът разкри за какво смята да похарчи хонорара си от шоуто, както и какво е отношението му към съквартирантите, с които делеше месец и половина един покрив.

Оперният певец призна, че категорично не харесва две персони - Къци и Мариана Попова. Брадърът категорично определи Мариана като най-коварната жена в шоуто. Наскоро певицата каза в тв интервю, че: „Юли е злодеят в Къщата". Той й го върна като я нарече „змия".

„Мариана Попова, ако е казала, че съм злодеят в Къщата, аз пък ще използвам друга дума пак със „з"... става въпрос за змия. Мариана Попова беше змията в Къщата", нападна я той.

Оперният певец довери също, че не харесва действията на Къци. „... Аман от тия хора, които правят 50 работи и то малко над лошото. Прави 1-2 неща, но добре".

А какво е научил от шоуто? „Трябва да си малоумен, за да влезеш някъде и да разбереш, колко обичаш жена си, децата си и близките си и колко много ще ти липсват. Нито нещо ново съм научил от къщата, нито нещо съм направил...", сигурен е ВИП Брадърът.

Юлиан се пошегува още, че ще похарчи хонорара си от шоуто, като купи къщата на Мел Гибсън.

„Мел Гибсън продаваше някакъв имот. И мисля, след като си получа хонорара да отида да се пазаря с него. Не знам дали ще ми стигне или трябва да додам, но мисля, че беше между 8 и 10 млн. евро. Ако е към 7-8 млн. евро ще се справя", каза в интервюто си за  Lifestyle.bg Константинов.