Проблемната връзка между Мел Гибсън и Оксана Григориева е отново главна тема в световния жълт печат, след като на бял свят се появи тяхната кореспонденция.

Двойката се раздели през април и бе следена от всички, след като рускинята обвини холивудския актьор, че й е избил зъб след тяхна караница.

Масло в огъня наляха различни записи, които се появиха в Интернет, на които Мел яростно обижда и заплашва половинката си.

Клюкарският сайт TMZ.com се е сдобил с поредица писма между двамата. Те са от януари месец, малко преди да се разделят.

Как е зъбът ти", пише в едно писмата, а няколко минути след Гибсън отново й пише: "Може ли да ми се обадиш... Искам да ти кажа колко много съжалявам".

В друго писмо от март месец актьорът разказва за личните си неволи и беди.

"Почвам да виждам колко съм бил сгрешен...Обичам те. Искам да бъда до теб и Луси... Бях ужасен от това накъде отивахме, както и от моите избухвания и вредата, която можех да ви причиня"

В по-късен  имейл пък пише: "Почвам да губя контрол над себе си. Отчаяно се нуждая от решение. Съжалявам, че трябваше и теб да засегна. Вече нищо не мога да понасям. Пълен съм с лайна и се нуждая от някого, който да разкара поне част от тях. Искам да бъда наред, но то е по-силно от мен. Болката е прекалено голяма и накъдето и да се обърна, тя само се увеличава. Аз съм шибан провал!".

"Единственото което искам е да бъдеш щастлив. Да не чувстваш вина, да се усмихваш отново. С мен или без мен, както е по-добре за теб. Ти си невероятен човек. Единствен по рода си. Заслужаваш любов, щастие. Моля те, не се измъчвай така, моля! Не си направил нищо, заради което да си причиняваш такива неща", пък е отговорът на Оксана.

Все още няма официален коментар от Мел Гъбсън или бившата му приятелка.