Персонална линейка ще чака Лили Иванова пред софийската зала „Арена Армеец" след концерта й в четвъртък, научи „Всеки ден". Звездата на естрадата е поръчала за себе си индивидуална медицинска кола, в случай че колабира от напрежение и стрес.

Самата Ванга преди години предсказала на Лили, че цял живот ще пее и един ден ще умре на сцената. Естрадната примадона се присетила за пророчеството и много се уплашила дали пък това няма да е твърде скоро.

Паникьосана, певицата не спира да разпитва различни врачки за концертите си. Тя изпитва истински глад за работа, но и параноичен страх, че всяка следваща изява пред публика може да бъде фатална.

„Лили е в добра кондиция, но просто е много стресирана и уплашена. Иска да направи смайващо шоу, с чудесна хореография. Пренапрегнала се е от работа и от високите изисквания. Професионалист като нея изпипва и най-малкия детайл и всяка неуредица я вади от равновесие. Изпокарала се е с всички преди шоуто", коментират от най-близкото обкръжение на звездата.

Лили е в паника, защото вече е на години, а и здравословното й състояние не е за завиждане, независимо че се опитва пред хората да изглежда силна и без никакви проблеми. Костите и ставите й не са добре, а заради влагата и студа през ноември състоянието й се влошава още повече. Наскоро „Всеки ден" засече колата й пред столичната Правителствена болница. Говори се, че там приготвят за нея специални цярове, нектари и сокове, чиято цел е поне за концерта да се почувства малко по-добре.

Страхът е накарал примата да поръча лекарски екип, който ще я чака с линейка след концерта, в случай че състоянието й се влоши. Все пак голямото шоу ще се състои и публиката ще бъде във възторг от изпълненията й, предвиждат ясновидките.