забравената попфолк певица Кати гостува на Венета Райкова в предаването й тази събота, за да разкаже откровено за любовта си с Георги Илиев и бизнесмена Николай, както и за омразата на колежките й към нея.

Както винаги откровена и спонтанна, Кати за пръв път говори за голямата си любов с Георги Илиев: "Ще кажа само, че с Жоро съм имала много хубава любов. Бях младо момиче, наивно, бяхме влюбени и двамата... Беше невероятен джентълмен, много красив мъж - уникално красив, много добър човек..."

Кати коментира отношението на колежките й към нея и разкрива защо според нея така яростно я нападаха преди време. "Имах страшно много хитове - всеки един изпълнител искаше да има много хитове. Аз правех най-много участия - по 56 на месец, на ден по две-три - припадала съм по участия" - признава Кати и разказва за един от тези припадъци, причинен според нея от магия с банкнота от 100 марки, цялата в кръв.

Кати признава, че от колежките си харесва Преслава и Галена, но не споделя кои не харесва: "Само един злобен човек би го направил! Дори скоро се бях много ядосала на една колежка в Биг Брадър... От какъв зор го каза това нещо? Какво й бъркам аз на нея в здравето?... Не съм делила с нея мъж! Тази й реплика жестоко ме издразни. Да внимава как се изказва за мен!"

След успешната си кариера в попфолка, Кати слиза от сцената и се отдава на личния живот. Човекът, заради когото тя взема това решение е бизнесмен и се казва Николай. През 2006 година се ражда дъщеря им - Джулиана. Двамата обаче не успяват да запазят любовта си и се разделят. Попфолк дивата споделя за какво най-много мечтае в момента: "Имам две любови в живота... Николай е втората. Третата - дай Боже - да е най-успешната!"