Ден след като в ефира на "Удавете водещия" по Нова телевизия Фънки изпя заедно с музикантите от "Черно фередже" новата си песен, озаглавена - "Къцамун", феновете на телевизионния водещ са побеснели. Песента, определена като "майтапчийска" всъщност си е доста злобна и в никакъв случай не може да се говори просто за незлоблива шега, единодушни са феновете на Къци. За това говори и текстът, който според самия Фънки бил цензуриран за пред телевизионната аудитория:

"Къцамун, Къцамун, Къцамун,
Аз те плюя, ти седиш кат бастун.
Кацамун, раздвижи си гъза
И пръдни - туй е твойта мечта..."

Тази обида нарани всички, които стискаха палци на бившия г-н Невада, и те се надпреварват да засвидетелстват съчувствието си на официалната му страница.

Творчески настроените фенове на Къци Вапцаров също не са си губили времето и веднага отговориха с алтернативна песен със сходен текст, посветена, разбира се, на Фънки. Римите за Фънки гласят:

Фъкамун, Фъкамун,
долен и насран маймун,
пак изложи се, но зная
можеш още ти до края.

Самият Къци пази мълчание и почти не коментира простотиите на бившия си съквартирант. Шоуменът не смята да се занимава повече с Фънки. "Не смятам да го съдя - той е жалък, защото постъпва по един детински, примитивен начин, а е сериозен мъж", казва Къци пред "Всеки ден".