Двубоят между Оцелул (Галац) и Манчестър Юнайтед бе наблюдаван на живо от стотици фенове на „червените дяволи" от България. Въпреки солидната българска агитка, Алекс Фъргюсън отново на гласува доверие на Димитър Бербатов, който изгледа мача от резервната скамейка, пише topsport.bg.

На Митко обаче далеч не му беше скучно, тъй като по време на срещата на няколко пъти чуваше как стотици българи пеят името му. Подкрепата на БГ агитката разчувствала Берба. Освен това той бе приканен да се завърне в потъващия кораб, наречен национален отбор по футбол на България.

„Определено не очаквах такава реакция", сподели Бербатов след мача. „Не мога да играя за националния отбор, ако не играя за клубния ми тим", каза нападателят.

Както е известно Димитър Бербатов напусна националния отбор през месец май миналата година. За „трикольорите" той има повече от впечатляващи показатели - 79 мача и 48 гола.

„Искам да благодаря на феновете, които настина ме изненадаха приятно. Моите съотборниците се чудеха за какво е целият този шум и трябваше да им обяснявам", разказа с усмивка на лице Бербатов.