След като Димитър Бербатов подлуди цял куп брокери в Лондон само преди седмица и така и не си хареса нищо, сега Софи Маринова тръгна по неговите стъпки, но с доста повече късмет.

Приятели на ромската перла издадоха, че в скоро време тя ще стане горд собственик на луксозно жилище в едно от лондонските предградия. Към момента нейните юристи там са капарирали имота, а сделката ще бъде финализирана след новогодишните празници, пише skandalno.net. Тогава певицата лично ще замине за Острова, където ще сложи парафа си и ще изплати останалата част от сумата.

Понеже възможностите й не са кой знае колко големи, сравнено с европейските стандарти, Софито си е избрала скромно жилище в Североизточен Лондон и по-точно в Стратфорд. Кварталът няма кой знае колко добра слава, защото там живеят предимно бедни емигранти, но преди Олимпийските игри бил коренно променен.

Освен това там имало и много почитатели на Маринова, които с радост обещали да помогнат на българската звезда да се адаптира, ако някога реши да се премести за постоянно там. При всички положения това ще стане, защото популярната изпълнителка искала синът й Лоренцо да живее в по-уредена държава от България.