Пеещият кулинар Лео беше специален гост в „Купон на изток от рая" по Дарик радио, за да представи не една, а цели две нови песни - дуета си с Йоанна Дарк „100 неща" и първия си самостоятелен сингъл на български „Яко парти".

„Досега записвах само с момчета, като с Играта. Сега за пръв път работя с момичета. Ето с Йоанна направихме дует, а с Мис България 2012 Габриела Василева заснехме видеото на „Яко парти", похвали се Лео.

Въпреки привлекателната компания в музикалните му проекти, Лео е влюбен до уши в годеницата си Лучия. Дори шеговитият въпрос на г-н Стани богат: „Колко неща трябва да може една българка - 60, 70, 80 или 90?" затрудни забавния италианец. Оказа се, че е задължително жените да могат 70 неща - „69 и да готвят", пошегува се Кънчев. „Не говори така, Лучия да не ме бие", върна шегата в ефир Лео.

Водещият на „Какво ви забърка Лео" по TV7 се похвали, че за Коледа ще подари на меломаните клипа на „Яко парти" с Мис България, който е обвързан и с анти-дрога каузата !no drugs на продуцентите на Лео и Миската !no frame media.

Скоро пък започват снимките на видеото към „100 неща" с Йоанна. Премиерата на забавния клип ще е след Нова година, „когато си починем от празниците", засмя се певицата в студиото на Дарик радио.