Плеймейтката Златка Димитрова споделя, че с радост чисти, готви и пере на любимия си Миро. Той пък от своя страна твърди, че в нейно лице е намерил жената на живота си!


Макар да са заедно от година и половина, двамата от скоро заживяха под един покрив и тренират за истинско семейство. Искат да имат дечица, но това не им е приоритет за момента.


Злати гони мечтата си, да се реализира като тв водеща и тогава да се отдаде на майчинството. "Много искам да имам две момчета близнаци. И се надявам да ми се случи, тъй като и в моя и в неговия род има близнаци", споделя в откровено интервю за списание Story плеймейтката.


"Аз не го притискам. Както и никога не съм го притискала да се разведе, колкото и да се говореше навсякъде, че съм му поставила ултиматум", разказва тя в интервюто.


Макар още да не са узаконили любовта си, с времето и това ще се случи:


"Колкото до това дали аз самата искам да се омъжа - да, така е. Но държа на църковен, а не на граждански брак. Християнка съм и макар  бракът в църква да не е юридически легитимен, за мен той е много по-важният", искрена е Златка.