Предполага се, че бащата от мъртвото семейство в кв. „Гоце Делчев” в столицата се е прострелял сам. Това каза пред журналисти вътрешният министър Цветан Цветанов.

Изведени са само работни версии. Има пет трупа в дома. Назначени са съответните експертизи, каза министърът. Правят се събеседвания с всички близки на семейството. Потвърждава се това, че двете деца може би са имали психически заболявания. Големият син е бил през април-май в психодиспансера на 4-и километър. В момента се изяснява кой е стрелял с пистолета, който е законно притежавано оръжия на бащата, каза министърът.

Кървавото убийство в столичния кв."Гоце Делчев" не е извършено от големия син, заяви вътрешният министър. По-рано през деня се смяташе, че по-големият - 27-годишният Владимир, е заклал роднините си, защото е страдал от психично заболяване. Сега обаче се оказва, че друг е извършил касапницата. Според Цветанов убиецът все пак е бил член на семейството.

4 гилзи са открити на мястото на престъплението, съобщи още Цветанов. Последното от петте тела е било изнесено в 5 часа сутринта от кървавия апартамент. Работата по случая продължава, назначени са много експертизи и срещи с близки на семейството.