Lifestyle.bg съвместно със скандалния й провокативен дизайнер и шоумен Валентин Кулагин стартират първото по рода си за България телевизионно предаване, излъчвано в интернет.


"Къща Кулагин", с водещ едноименния дизайнер, ще разнищва пикантерии от живота на своите гости и ще представя най-интересното от светския живот у нас.


Най-скандалният и най- популярен български изпълнител - Азис имаше честта да е първият гост в луксозното студио на Кулагин, специално подбрано за удобството на звездите.


Без преструвки и претенции, само пред Кулагин, Краля и едновременно, кралицата на поп-фолка, разкри кой стои най-близо до сърцето му, защо постоянно се татуира и премахва имената на любовниците си и има ли пръст в основаването на музикалната фирма-фантом на Ники Китаеца, от която пропищяха с гладни гърла няколко фолк певици.


"Азис е много сладък, аурите ни се харесаха и се радвам, че той беше много истински в това интервю. Обещавам ви, че ще го видите през ключалката на 'Къща Кулагин', както никога досега - без пудра и готови отговори!' - разкрива водещият.


Очаквайте пилотното издание на "Къща Кулагин" скоро на www.lifestyle.bg