Мис България 2009 и Мисис Русия 2012 Антония Петрова отново напомни за себе си с нова снимка във Фейсбук. Миската пусна фотоса вчера, а отдолу написа провокативно: "Крокодил" ли каза някой, че не чух... :))) хаха".


На снимката Антония е с кукленски букли и прибрана от едната страна коса. Устните ѝ са с розов гланц - в тон с дантеления ѝ тоалет. Красиви цветя красят ушите и пръста на едната и ръка, пише Hotnews.


До момента снимката е събрала изключително много положителни коментари. Сред тях се отличават някои, като забележката на потребител от мъжки пол: "Никой не може да отрече, че си една от най-красивите жени не само в България, но и в света. Ти обаче си "нарцис" и обичаш да дразниш!".


Друг потребител пък възхвалява Антония, като според него тя е пример за личност, държаща на достойнството, възпитанието и морала си. "Коктейл от стил, класа, излъчване, божествена красота и жажда за живот! Една амбициозна и последователна ДАМА! За разлика от някои, които наистина имат единствено вид на крокодил, Антония притежава вещи и аксесоари от кожа на крокодил! Ами... купете си и вие... нали сте ''по-по-най''!, допълва той.