Бритни Спиърс, която миналия петак изненадващо обяви, че напуска американското издание на X Factor, каза, че ще се върне за следващия му сезон, ако и увеличат хонорара с още три милиона долара, за да стане 18 милиона долара.


"Бритни ще се върне в X Factor, ако получава 18 милиона на сезон. Но продуцентите вече не са сигурни дали тя им носи достатъчно печалба. Непостоянна е, не се държи адекватно като жури и с нищо не е допринесла за шоуто", казва източник пред RadarOnline.com


Когато Бритни подписа договор с шоуто миналия сезон, продуцентите едва й предоставиха 15 милиона долара, но се съгласиха, тъй като имаха големи очаквания  за нея.


За съжаление не съвсем адекватната в ментално отношение Бритни играеше номера, като това да излиза от ефир, когато й скимне или да е неприемливо лаконична с участниците. След изключително тежък за нея сезон на риалитито, миналия петък тя обяви, че напуска X Factor.


"Взех много трудно решение да не се връщам за следващия сезон. Шоуто беше невероятно преживяване за мен, обичам другите съдии, гордея се с нашите тийнейджъри, но е време да се върна в студиото. Като ги гледах как се раздават и работата започна много да ми липсва. Нямам търпение да започва това, което обичам най-много", заяви в изявление при напускането си певицата.