31-годишната певица, която има двама сина Шон Престън на седем и Джейдън Джеймс на шест годинки от брака й с Кевин Федерлайн, не е отхвърлила възможността да има още деца в бъдеще. Певицата дори разкри, че се надява да роди момиченце, съобщи Нова телевизия. "Искам момиче", категорична беше тя пред телевизионното шоу "Екстра". Бившата съдийка в "X Factor" САЩ в момента има връзка с нов мъж на име Дейвид. Тя се надява връзката им да продължи в правилна посока.


Децата на изпълнителката също са се насочили към развлекателния бранш. "Те обичат вниманието, вероятно ще бъдат много добри под светлината на прожекторите. В момента правим първите малки стъпки с няколко агенции. Те са едни малки комици, така че ще видим", разкри звездата.


Бритни в момента работи по нов албум, продуциран от Уил Ай Ем. Тя определи моментите в звукозаписното студио като "забавни".
"Засега сме направили само две песни, но наистина се забавляваме в студиото", допълни певицата.


Няма да има тазгодишно издание на фестивала "Елевейшън", съобщиха вчера организаторите. "Тази година ще бъде една кратка и зареждаща пауза за екипа, която ще бъде изпълнена с по-малки, но не по-малко вълнуващи концерти", обясни директорът на феста Марк Елиът.


Следващото издание ще е догодина, пак през юни, както беше през 2012 и 2011 г. За миналогодишното му провеждане у нас пристигнаха Ерика Баду и "Фетбой слим".