Волейболистка Диана Ненова, която има син от Тервел Пулев, е голямата любов на Димитър Бербатов, пише БЛИЦ.  В края на 1999-а Бербо вече е утвърдено име в мъжкия отбор на ЦСКА. Той си пада не само по футбола, но и по волейбола. Когато е свободен, отскачал до залата, за да гледа тренировките на "червените".

През пролетта на 2000 г. зоркият поглед на Митко се стоварва върху едно красиво момиче - хубавата Диана, която тогава е само на 15 години, но невероятният й талант кара треньорите да я извикат в женския тим на ЦСКА, макар и само да тренира.

Бербатов остава в залата до края на тренировката и решава да изчака Диана. Той се прави, че уж е останал, за да се види със свой приятел. Но целта му е Диана. Той я изпраща до дома й и от тогава двамата започват да се чуват често по телефона.

Митко става разсеян. След края на тренировки тогавашният му треньор в ЦСКА - Димитър  Пенев, се обръща към него пред целия отбор с думите: "Мите, от два-три дена гледаш като в небрано лозе! Да не би някоя девойка да ти е завъртяла акъла? Леко, да не останеш без ума и дума!". Бербатов се изчервява, но не отговаря на въпроса.

Влюбените започват да излизат. Прегръщат се, целуват се, но нищо повече... Бербатов не смее да предприеме следващия ход.

Връзката им продължава още няколко месеца. През януари 2001 г. Митко заминава за Германия, за да се присъедини към новия си отбор Байер (Леверкузен). Всеки ден той звъни на Диана. Говорят по толкова много, че когато му идва първата сметка за телефона, се хваща за главата. Най-дългият им разговор бил на 16 април - на рождения ден на Диди.

С течение на времето връзката им става невъзможно - разстоянието пречи.  По-късно Диана става една от най-добрите ни волейболистки и в момента играе в азербайджанския Локомотив (Баку), след като от няколко сезона Ненова грее в залите на бившата съветска република.

С днешна дата спортистката има дете - син Калоян, от Тервел Пулев, с когото живее на семейни начала, а Бербо е баща на две дъщери от приятелката си Елена, с която също няма брак. Някои намират прилика между двете жени, които са - високи, слаби и с дълги кестеняви коси.