Актьорът Мариан Вълев, нашумял като Росен Куката от кримката "Под прикритие", водил холивудския си колега Крисчън Слейтър по жени в столицата. Американецът много се притеснявал да не би да бъде разпознат, но никой не го забелязвал и двамата си купонясвали.


Актьорите се запознали на снимачната площадка на филма "София", който бе заснет у нас.


"Той се притесняваше да не го разпознаят и слагаше шапка, като излизаме", разкрива пред "Телеграф" Мариан Вълев. Куката си спомня, че вземал Крисчън Слейтър от хотела му, след което го водел по клубове. "Крисчън, като видя колко красиви жени има в България, веднага се обади на жена си да дойде", казва още той.


Част от филма бил заснет в столичен попфолк клуб. Слейтър се впечатлил от чалгата и поискал да отиде отново на такова място. В ролята на негов гид с лекота се превъплътил Мариан. По думите му двамата не прекалявали с алкохола, даже повечето пъти карали на безалкохолно.


Въпреки че му се носи славата на алкохолик, Вълев ряско посяга към чашата. Куката признава, че излиза по няколко пъти в седмицата, но рядко посещава попфолк клубове. Не го дразнят самите песни, но не му харесва манталитета на жанра. В момента той е отдал цялата си енергия на третия сезон на поредицата "Под прикритие".