Популярното в цял свят танцово шоу Dancing With the Stars, което в България се проведе под името Dancing Stars и излъчи два сезона по bTV, стартира отново през пролетта.


Този път обаче в ефира на Нова ТВ.


От телевизията съобщиха официално новината, като стана ясно, че предаването ще е акцент в пролетната програмна схема на Нова.


Изпълнителите продуценти на внушителния танцувален формат отново са Old School Productions, които правеха и първия сезон на шоуто.


Отново звезди от различни сфери ще танцуват заедно с професионалисти и ще дават всичко от себе си, за да спечелят симпатиите на журито и зрителите.


Освен Dancing Stars Нова ТВ включват в пролетната си програмна схема и други грандиозни проекти.


За първи път в наш ефир тръгва музикалното шоу "Като две капки вода (Your Face Sounds Familiar)" с продуцент Global Vision. Това е един от най-популярните формати на добре познатата холандска компания Endemol, пожънал небивал успех в Европа и Латинска Америка.


На сцената ще излизат известни личности - но не такива, каквито ги познаваме, а с напълно нова самоличност. Тяхната задача ще бъде да влязат в образа на световна музикална звезда - да придобият нейната визия и сценично поведение, да пресъздадат неговия глас и стил на пеене. Накратко - да бъдат като две капки вода.


В ефира на телевизията стартира и социалният експеримент "Шатра". Риалити сериите събират под един покрив известни личности с четири големи ромски фамилии.


„Шатра" обещава да провокира и разсмива, като едновременно с това ще разкрива начина на живот на ромите в България, неговата пъстрота, простота, веселие и проблеми.


През пролетта по Нова телевизия тръгва и благотворително издание на "Стани богат", където ще играят по двойки родни звезди, известни в публичното пространство с крайните си мнения и разногласия.


Продължава и четвъртият сезон на "Етажна собственост", както новите издания на "Пълна лудница", "Господари на ефира" и "Имаш поща", която ще е с 2 часа продължителност и два пъти повече истории.