Поп фолк примата Преслава ще гушне завидните 20 000 лева хонорар от предстоящото второ издание на тв шоуто „Гласът на България".


Тя ще получи най-много пари от всички останали членове на журито, които ще вземат почти двойно по-малко.


Хора от кухнята на предаването разкриват, че останалите ментори Данчо Караджов, Миро и Вики Терзийска, ще получат максимум по 12 000 лева. Въпреки това Преслава изказала недоволство, защото сравнено с приходите от участията й по нощните заведения, възнаграждението от шоуто е нищожно малко.


Преслава обаче иска или не иска била принудена да приеме участието си в „Гласът на България", защото шефът на „Пайнер" Митко Димитров преценил, че нейното присъствие ще повлияе благотворно върху отношенията със Слави Трифонов. Освен това самата певица ще има възможност да поопресни имиджа си и да влезе в устата на цялата държава.


Първоначално за мястото била предложена Ивана, която има доста повече опит. Тя обаче нямала физическа възможност да участва и поради това отказала категорично. Тогава хората на Слави Трифонов насочили вниманието си към Преслава и Камелия, но втората отпаднала поради не много ясни засега причини, пишат от skandalno.net.