Певицата Дженифър Лопес, която се завръща на големия екран с ролята си в криминалния трилър "Паркър", вярва, че трудностите в личния й живот са я направили по-добра актриса, предаде "Фимейл Фърст".


2012 година бе наистина трудна за изпълнителката, тъй като трябваше да преживее раздялата със съпруга си Марк Антъни, с когото бяха женени в продължение на 7 години.


"Мисля, че сега наистина съм готова да работя като актриса. Може би, защото съм различна, след като преживях много напоследък", сподели звездата пред "Ню Йорк Поуст".


"През тези няколко години трябваше да се изправя пред истинските трудности в живота. За да бъдеш добра актриса, трябва да си минала през трудни времена, за да почувстваш и да запомниш добре болката. Използвах болката си, за да вляза напълно в ролята", добавя Джей Ло.


Режисьорът Тейлър Хакфорд, чиято съпруга е актрисата Хелън Мирън също похвали 43-годишната звезда и уменията й в киното, като призна, че бил "нокаутиран" от таланта й.


"Дженифър е чудесна пред камерата. Работата й наистина ме нокаутира. Имаше някои моменти от филма, които знаех, че не са никак добри. Дай на актьора сценарий, а той ще ти даде 25% от себе си. Дай на Лопес сценарий, а тя ще ти даде 100% от себе си", споделя Хакфорд.