Поради големия интерес към предстоящия концерт на Дженифър Лопес на 18 ноември в „Арена Армеец София" Symphonics Entertainment Group съвместно с мениджмънта на звездата дават нова възможност на зрителите да гледат любимката си на седящи места!

От днес в продажба са ограничен брой седящи билети на цена от 130 лева. Новата серия пасове са в секторите А и С на столичната зала. Телескопичните места са с най-хубавата видимост в арената. По този начин на меломаните се предоставя най-голяма близост към сцената и грандиозното шоу на Джей Ло, като това не е за сметка на удобството.

Почитателите на латината трябва да побързат, понеже бройката е лимитирана.

Последните седящити билети за звездата преди новата серия бяха изкупени месеци преди концерта.

Освен телескопичните места в Арена Армеец за концерта на Дженифър Лопес все още има билети за фен пит-а в непосредствена близост до сцената на цена от 130 лева, както и за основната част на терена, като там цената им е 100 лева на билет. Очаква се във фен зоната да е най-големият купон, поради нетипичната форма на сцената със своеобразен „език", минаващ по продължението на фен пит-а.

Както е известно, Дженифър Лопес обича изненадите. Неведнъж певицата е избирала на случаен принцип някой от публиката да я придружи на сцената за някое от парчетата й.

От Symphonics Entertainment Group съветват феновете на Джей Ло да не чакат до последния момент за закупуването на билет за шоуто на звездата, понеже бройката в фен зоната и на терен, подобно на лимитираната серия седящи места, е ограничена.