Риана най-после призна официално, че е подновила връзката си с Крис Браун, който все още е на пробация заради нанесения над нея побой през 2009 г.


"Сега всичко е различно. Реших, че за мен е най-важно да бъда щастлива", споделя певицата пред американското списание "Ролинг стоун"."Няма да позволя ничие мнение да повлияе върху решението ми. Дори да е грешка, това е моята грешка", допълва тя.


Риана споделя, че години наред е била измъчвана, гневна и мрачна, сега иска да изживее своята истина и е готова да понесе враждебните реакции. От месеци имаше слухове, че певицата и рап изпълнителя Крис Браун са отново заедно. Двойката обяви, че е записала и две нови парчета заедно.


В навечерието на наградите "Грами" през 2009 г. Крис Браун бе признат за виновен за побой над Риана и бе осъден на пет години пробация, която все още е в сила, обществено полезна дейност и посещения на консултации по въпросите за домашното насилие.


Певицата получи ограничителна заповед срещу Браун, която през 2011 г. бе отменена.


"Сега той не разполага с лукса да обърка нещо отново, а аз не бих стигнала до тук, ако смятах, че това е възможно", казва Риана.