Звездата от „Стъклен дом" Калин Врачански съвсем го е закъсал с парите. Актьорът се препитава само с две постановки, в които играе в столичния театър „София", пише столичен вестник. Чаровникът не търси нова сцена за изява, а се цели много по-надалеч, именно в телевизията.Калин завързал приятелство със съпругата на Магърдич Халваджиян - Кремена и тайно се надявал тя да бъде трамплинът му за изяви на малкия екран, където ще бъде финансово облагодетелстван.


Според слухове, Врачански и съпругата на телевизионния продуцент на „Пълна лудница" и „Господари на ефира" щурмували често заедно нощните клубове.


Познати на Кремена споделят, че тя била много въодушевена от новата си дружка и навсякъде се мъкнели заедно. Коментира се, че актьорът се е залепил за нея като муха на мед, надявайки се тя да го уреди в комедийното шоу „Пълна лудница".


Калин се вдъхновил до такава степен от идеята да бъде част от екипа на Рачков и компания, че дори си фантазирал какви образи би иска да изиграе.


В светските среди се коментира, че дружбата на Калин Врачански с Кремена Халваджиян съвсем не е случайна, а част от неговия план да се домогне до повече пари и слава.