Звездата от „Стъклен дом" Калин Врачански има нова изгора. Откакто се раздели за пореден път с актрисата Силвия Борисова, актьорът прави всичко възможно да стои далеч от светлините на прожекторите. Причина за това не е само желанието му да остане в сянка, но и да скрие факта, че си има нова приятелка.


Форумци от bg-mamma.com обаче разкриват, че са засекли преди седмица-две Врачански в компанията на очарователна млада дама. Той се криел под тъмни очила и суитчър и не изглеждал никак щастлив, че всички го наблюдават.


Приятелката на актьора - симпатична дама с руса коса, се появила пред заведението, където я чакал Калин. Без много шум двамата се качили вътре, като се стараели да не привличат погледите.


През последните години името на Калин Врачански бе свързвано с куп красавици. Сред тях са и колежките му от „Стъклен дом" Елена Петрова и дори актрисата Диляна Попова, която отскоро е бременна от колегата си Асен Блатечки, припомня kliuki.ws.


Според запознати обаче Калин Врачански е имал бурна връзка единствено със звездата от „Революция Z" Силвия Петкова. Чаровницата и актьора бяха заедно дълги години, но от известно време ту се събират, ту се събират.