Вицепремиерът и шеф на антимафиотите Цветан Цветанов ще застане до най-известния мафиот на малкия екран Мариан Вълев - Куката в утрешния епизод на „Стани богат". Двамата ще седнат на стола на богатството на 11 февруари, за да играят благотворително за децата - спортни таланти и програмата „Стани шампион". Пред водещия Ники Кънчев Цветанов ще разкаже за семейството и приятелството в политиката, а Мариан Вълев ще сподели как се чувства, когато хората по улицата го отъждествяват с Куката. Въпроси за най-големия мафиотски бос в САЩ и „Раждането на трагедията" на Ницше са само част от предизвикателствата, през които двамата ще трябва да преминат в играта.


Веднага след тях, в студиото на „Стани богат" ще влезе двойка по линия на приемствеността - младата надежда на българската музика Рафи и изпълнителят на „Светът е за двама" Орлин Горанов. Любопитна подробност около Рафи е, че той е първото дете, сядало на стола на богатството в детския формат на „Стани богат", когато е бил само на 12 години.


В утрешния епизод двамата не само ще отговарят на въпросите на Ники Кънчев, но ще разговарят и за разликите в поколенията, за „Златния Орфей" и X Factor, за днешните музикални изпълнители, за първите песни и дори уроците на казармата.