Свикнали сме да чуваме псувни и нецензурни думи навсякъде около себе си. Въпреки адаптацията към не толкова хигиеничната за ушите ни среда, все още ни прави впечатление, когато мръсните думи се леят от устата на преподавател в университет, чиято основна цел да е образова добре студентите си.


Оказа се обаче, че на някои места вместо образование, учащите получават крясъци, като на пазара или на улицата.


Видео на вбесена преподавателка от Великотърновския университет взриви социалните мрежи и телевизионните зрители.


Клипчето, снимано от студентите във висшето учебно заведение и излъчено от предаването "Господари на ефира", показва как върху главите на студентите се изсипва дъжд от обиди и ругатни.


В началото на изпит по статистика възпитаниците на университета правят грешката да попитат изпитващата как ще процедират. Въпросите на студентите водят преподавателката до истеричен пристъп.


"Тва да не е бабини деветини? Да не е научен комунизъм? Т`ва е статистика. Не може да се процедира по философия, по политология, майни гъзини и по право", обяснява накратко преподавателката как ще протече изпитния процес.


След това явно ядосана от нивото на студените в страната, както и от образованието добавя: "На всеки селянин с пари - диплома по право".


Ескалацията на гнева й достига, когато отправя съвсем неприятни пожелания към майките на студентите. Според преподавателката на всичкото отгоре майките на възпитаниците й са родители на "лайна".


Тези определения принуждават студентите най-после да реагират на крясъците на преподавателката. Те се опитват да й обяснят, че не може да ги обижда и псува.


Краткият спор между аудиторията и преподавателката обаче завърши с масово получаване на "двойки" от страна на студентите. 


Вижте видеото: