ММА боецът Благой Иванов ще прави модерна зала за бойни спортове. Съоръжението за помпане на мускули щяло да се намира на стадион „Локомотив" в готово помещение, взето под наем.


Наградата от ВИП Брадър ще бъде усвоена напълно и даже парите няма да стигнат. Затова Благой Иванов си е взел съдружник.


Двамата ще вложат общо 130000 лева, за да купят техниката. Тренажорите ще бъдат последно издихание на модата и ще бъдат доставени чисто нови направо от производителя. Другите уреди също.


Ще бъдат наети и треньори, а в залата, ще тренира и нейният собственик, който тази година си е уговорил два мача и се връща на ринга.


Засега Багата няма да бъде постоянен треньор, а ще работи само с най-добрите и най-надеждните.


Говори се, че там ще помпат мускули не само спортисти, но и кандидат-охранители или мутри ще изплащат момчетата си на специализация. Преди още да е готова залата, графикът е почти запълнен - от малки момчета, които обичат силовите спортове, до доста големи момчета, които искат да поддържат формата си.


Багата щеше да води Любина на Карибите, но засега няма да изпълни обещанието си, защото начинанието го е оставило без пукната стотинка. Той живее при родителите си, настанил е и любимата си там и очаква от тях да го хранят, докато се занимава с бизнес дела, издадоха негови приятели.