Британският принц Хари смята да се жени за приятелката си Челси Дейви и вече е поискал разрешение от родителите й, пише вестник The Daily Star.

Според изданието миналата седмица 23-годишният младеж се с срещнал с милионера Чарлз Дейви и съпругата му на закуска в петзвезден хотел в Кейптаун. По думите на очевидци, те са имали “напрегнат” и откровен разговор.

Приятели на семейство Дейви са убедени, че Хари е поискал от родителите ръката на Челси. Както разказва неназован източник от обкръжението на Чарлз Дейви, родителите на момичето знаят, че принцът я обича, “но искат да са сигурни, че няма да я зареже.

“Той мисли за важните за него неща и на първо място в списъка му е Челси”, казал пред вестника един от приятелите на Хари. Други източници твърдят, че напоследък принцът започнал да нарича приятелката си “жена ми”.

Между другото, добавя The Daily Star, по време на службата в Афганистан Хари говорил пред другите войници само за това колко му липсва приятелката.

“Той говореше само за футбол и секс. Дори когато говореше за футбол, мислеше само как да прехвърли темата на разговора отново за секса. Беше ясно, че много му липсва приятелката му”, цитира изданието анонимен “военен източник”.