Забранява се престоят и паркирането на бул. "Кн.Ал.Дондуков" между ул."Веслец" и бул."Васил Левски" в столицата, поради митинг-шествие на ПП"Атака", съобщават от Столичната община.

Ограничението се въвежда от 8.00 часа днес до приключването на митинга. От 14.30 часа до 17.00 часа се забранява влизането на пътни
превозни средства в двете посоки по ул. "Оборище" между ул. "Г.С.Раковски" и бул. "Васил Левски", по ул. "11-ти август" между ул."Московска" и пл."Св.Александър Невски", както и по ул."15-ти ноември" между бул."Цар Освободител" и пл."Св. Александър Невски".
Предвидено е шествието по повод националния празник, да започне от 14.30 часа на по маршрут от пилоните на НДК по бул."Витоша", бул."Кн.Ал.Дондуков", бул."Цар Освободител", наляво по ул."Г.С.Раковски", надясно по ул."Оборище" до пл."Св. Александър Невски".

Митингът ще се състои от 15.00 до 17.00 часа на западната част на пл. "Св.Александър Невски" от страната на храм - паметник "Св. Александър Невски". СДВР ще осигури постове за контрол и регулиране на движението. Движението на пътните превозни средства и колите на градския транспорт ще бъде регулирано в зависимост от преминаването на участниците в шествието.

Във връзка с митинг-шествие срещу монополите от 8.00 часа  днес се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни  средства на ул. "Славянска" между ул. "Г.С.Раковски" и ул. "6-ти септември". Това съобщават от Столичната община. От 11.00 часа до 12.00 часа се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. "Славянска" между ул. "Г.С.Раковски" и ул. "6-ти септември".

Сборният пункт на участниците в шествието е при Министерство на икономиката и енергетиката в 11.00 часа. Шествието ще  започне в 12.00 часа и ще се движи от сборния пункт по ул.  "Г.С.Раковски", бул. "Цар Освободител" до пл. "Народно  събрание". Предвиден е и протест до 17.00 часа извън охраняемите зони на институциите.
СДВР ще осигури постове за контрол и регулиране на  движението. Движението на пътните превозни средства и колите на  градския транспорт ще бъде регулирано в зависимост от  преминаването на участниците в шествието.