Четирима маскирани са нападнали в събота следобед Азис, вероятно с цел отвличане, съобщи "Телеграф". Четиримата се нахвърлили върху чалга-изпълнителя в столичния квартал "Оборище", като опитващите се да го спасят двама бодигарда отнесли сериозен бой.


Случаен минувач обаче станал свидетел на кютека и звъннал на 112. Новината за инцидента е потвърдена от пресцентъра на МВР. Вече са минали и разпитите на ромския славей в районната прокуратура. Според информацията, четиримата нападатели били с полицейски дрехи със съответните надписи.


Няколко часа преди побоя непознат звъннал на Азис и му предложил скъпоплатена реклама с маркови дрехи. Певецът се съгласил, тъй като напоследък имал проблеми с парите, а и офертата явно е била главозамайваща.


Така Азис се метнал на колата и заедно с двамата си охранители се понесъл към мястото на срещата. Когато пристигнали, маскираните се появили от близките блокове и бързо се справили с биячите на чалга изпълнителя. В това време Азис изпаднал в шок и пищял колкото му глас държи. В този момент минаващ случайно човек позвънил на полицията. Това накарало нападателите бързо да се изнесат от мястото на инцидента.


Днес сутринта при подобен сценарий беше отвлечена дъщерята на сочения за "кокаинов крал" Евелин Банев-Брендо. При отвличането е прострелян бодигарда на 10-годишното момиче. Повече за инцидента