Въпреки лютата битка между Багата и Орлин по време на „ВИП Брадър", двамата изненадващо се сприятелиха след края на риалитито и дори започнаха съвместен бизнес в САЩ. Лично Благой отрече всички слухове, че е пребивал певеца и е готвил сурово отмъщение заради победата му в предаването.


Дори бг звездите изненадаха своите почитатели с приятната вест, че двамата вече са първи приятели и дори Багата се е наел да помогне на Орлин да пробие в САЩ. Според последната информация, той го е запознал със своя мениджър Ивайло Гоцев, който има сериозни контакти в страната на неограничените възможности. Той от своя страна веднага запалил телефоните и уредил изгодно участие за изпълнителя в Лос Анжелис.


„Орлин ще запише дуетна песен с руската певица Алина Артс, а към парчето Hit the red light дори ще заснемем видеоклип в Ел Ей, пише skandalno.net Проектът се финансира от една руска телевизия, чиито собственик ми е личен приятел. Още по време на „ВИП Брадър" забелязах големия потенциал на Орлинчо, а Багата ми помогна да се запознаем. Така вече направихме първите стъпки на съвместния бизнес" - коментира Ивайло Гоцев.


Сред гостите със специална покана на концерта на Орлин естествено е и Благой Иванов - Багата, който ще пристигне специално от Лас Вегас. В гастрола ще вземат участие още двама родни изпълнители - Бобо от „Дим да ме няма" и синковеца на Румен Бояджиев от ФСБ - DJ Борче.