Тя е неестествена, но много чаровна блондинка. Мнозина казаха, че има страхотен глас и силно присъствие на сцената.

Тя обаче напусна втора Мюзик Айдъл 2 въпреки таланта си. И срещна любовта, още преди да се качи на сцената на шоуто.

Тя е Пламена Петрова. Само на 18. Малко се притеснява, но няма как, трябва да си говорим за музика, любов и секс. И за идоли.

Защо зрителите не те подкрепиха убедително?

Не знам, наистина. Не мога да си го обясня, не го очаквах. Въпреки, че резултатите от гласуването се променят за минути, не вярвах, че ще си тръгна толкова бързо.

Много хора казаха, че се е получило така, защото аз и Нора сме били фаворитки и хората са гласували повече за другите. Много фактори имат влияние.

Какво не успя да покажеш пред публиката, а много искаше?

Е, всеки следващ концерт можех да покажа още и още. Първите два бяха добри, дадох всичко от себе си.

Защо се оказа, че поп-фолк се пее трудно?

Не съм съгласна с това, на мен не ми е трудно. Имаше хора, които изобщо не се справиха със задачата – фалшиво пеене, избързване или изоставане и т.н. Това са все груби грешки.

Но аз мога да говоря за себе си, не мога да оценявам другите, има си хора за това. Есил ми каза, че в началото съм пяла грубо. Не смятам така, аз я усещам тази песен по определен начин. И я изпях точно така.

Пък и нямам тембъра на Ивана, нито тя моя, смятам, че се справих добре. Мисля, че ми се получиха орнаментите, характерни за жанра, гласа, поведението.

Как ще продължи връзката ви с Денислав? Той е от Перник, ти учиш във Велико Търново...

Връзката ни ще продължи, колкото ни е писано да продължи. Независимо от Мюзик Айдъл 2. Шоуто не е причина двама човека да се разделят, още повече, че ангажимента ни към него продължава да ни свързва.

С какво те впечатли Денислав?


Ние се познаваме още от миналия Мюзик Айдъл, бяхме в една група на театралните кастинги. И не спряхме да поддържаме връзка през цялото това време. Не, както си мислят хората, че сме се влюбили за 3 дни и как се е случило това.

А първия път (замисля се за дълго) той ме впечатли с директността си, много е искрен и супер енергичен. Но тогава изобщо не си мислех, че ще има подобно нещо между нас сега.