Балерината е родена на 2 март, а отдавна желаната разкрасителна процедура е била подаръкът й за празника от Слави, разкриват колежките й от „Магаданс".


Водещият, с когото Мартина има връзка повече от 2 години, не само нямал против гаджето му да напомпа бюста си, но и лично уредил операцията при столичен пластичен хирург, който често гостува в студиото му.


От екипа на Трифонов издават, че той избрал и размера на имплантите, които да бъдат поставени на любимата му. Дългия не искал да са твърде големи, защото не харесвал яко напомпаните фолк певици и казал на Мартина да сложи максимум 600 кубика в двете си гърди.


Дори и с това умерено количество материал обаче разликата в бюста на балерината от „Магаданс" е очевидна. Природата не е била щедра към нея и само допреди месец тя нямаше нищо, с което да запълни сутиена си.


Плоските форми я комплексирали още от малка и сега Мартина не спирала да се фука със силикона, носейки само дрехи с големи деколтета, прилепнали по тялото й. Пластичната операция е и една от причините тя да не се включи в новия проект на „Шоуто на Слави" - „Магаданс Предизвикателството". Веднага след интервенцията не било препоръчително да се правят физически натоварвания, а бурните танци били абсолютно забранени, научи "Всеки ден".


Мартина предварително се била отказала от участие във формата и за да не се правят спекулации около по-специалния й статут на гадже на шефа разказват колежките й. Тя била наясно, че заради връзката й с Дългия журито щяло да й дава по-високи оценки и надпреварата нямало да е честна. Хора от шоуто допълват и още една причина - Слави не можел да допусне любимата му да изкарва по цял ден в тренировки с някой красив танцьор и да гледа как я опипва по време на хореографиите.