Певицата е като всички останали жени и като всяка красива жена се подлага на безкрайни мъчения в името на добрия външен вид. Последното, което е щукнало на сладураната е, че не е достатъчно слаба и очевидно се е подложила на зверска диета.


Накоро папарак от ''България днес'' е щракнал мацката с новото й гадже Вернер да обикалят по столичните магазини за нови парцалки. Въпреки интересното си име, Вернер е чист българин.


След дълго обикаляне и пъшкане по витрините, двете гълъбчета се отказват от пазаруването и решават да се насладят на ястията в едни от ''молските'' ресторанти.Без да гледа менюто, Вернер поръча картофена наслада с кайма за себе си и супа за гаджето си, която не проявяваше никакъв интерес към манджите. Като послушно дете Вернер излапа порцията си за отрицателно време, че посегна и на чинията на Поли.Певицата нямаше никакъв проблем със ситуацията, но все пак сигурно не е било много приятно някой да ''муа'' като невидял срещу нея, а тя да не може да сложи и залък в устата си.