Терзийска все по-често се замисляла за дете и й се прийскало да дундурка малка Вики или Виктор. Запознати твърдят, че откакто певицата се е събрала с приятеля си, натрапчивите мисли за дете ставали все повече.


От две години Вики прави опити да зачене, но не се получава, което е започнало да я притеснява. Започнала е сериозно да се притеснява да не би с любимия й да се окажат бездетни и даже се замисляла за варианта ин витро.


Лекарите обаче я успокоили, защото изследванията и на двамата били идеални. Медиците й казали, че две години въобще не е притеснителен срок, имайки предвид, че напоследък жените забременяват по-трудно заради стреса и начина на живот.


''Човек иска едно, а Господ му поднася друго'', заявява философско Вики. В момента програмата й наистина е доста препълнена и със сигурност тя е подложена на сериозен стрес. Освен че е рекламно лице, певица, а отскоро и актриса, Вики е и жури във формата ''Гласът на България'', а през лятото планува турне като изгледите да има време за почивка са чак през октомври, когато може да се е сдобила вече с дългочаканото бебче, пишат от в. ''Всеки ден''.