Алисия разкри как е катастрофирала и какво точно се е случило


Първите думи на изпълнителката за катастрофата са: "Благодаря на Бог, че оцелях! Радвам се, че аз и хората, които пътувахме в колата, сме добре!"


Инцидентът се случил в петък, когато изпълнителката пътувала за участие в дискотека в Добрич. Лошото време, обилният снеговалеж по време на пътуването са причината за катастрофата.


Колата, с която пътували Алисия и екипът й, поднесла и излязла извън пътя. Автомобилът се завъртял няколко пъти и накрая се забил в загражденията край шосето. Няма други посрадали хора или коли.


Алисия и екипът й се разминали само с уплаха. Автомобилът, който е подарък от любимия на певицата Ники Михайлов, е смазан.


Алисия не се притеснява за щетите по колата, тя се радва, че всички, които са пътували в автомобила са невредими. Заради шока, който преживяла, тя решила да отмени участието си, за което се извини в социалната мрежа.


След пътния инцидент Алисия отиде при Ники Михайлов в Правец, където се възстановява от преживения шок.


Заради бързата й поява в хотела на гаджето й, фенове заподозряха, че фолкпевицата изобщо не е катастрофирала, а е излъгала, за да се наслади на СПА почивка.