Анджелина Джоли била на среща за обсъждане на образователната политика в Ирак във вторник във Вашингтон, когато усетила "ритване в корема".

Бременната с близнаци актриса сподели пред "Пийпъл", че това се случило "насред събитието", но въпреки това тя запазила самообладание и продлъжила да говори за двете си посещения в Ирак и за новата си инициатива Партньорство за образование на децата в конфликтните зони.   

Джоли споделя, че това е "център, чиято цел е да координира усилията на всички хора, които работят за по-доброто образование на децата в конфликтните зони."

Въпреки че двата дни в столицата на САЩ бяха изтощителни за Джоли, тя не изглежда изморена. Актрисата дори доведе със себе си синовете си Мадокс и Пакс. Тя ще остава във Вашингтон до края на седмицата във Вашингтон преди да се прибере у дома при дъщеричките си Шайло и Захара и партньора си Брад Пит.

32-годишната Джоли твърди че въпреки ангажиментите си тя се наслаждава на всеки момент от бременността си, защото това е "много важен момент в живота ми".