Двамата мъже, обвинени в заговор за убийство на соул певицата Джос Стоун през 2011-а, подготвяли атентат и срещу Бионсе, Крис Браун, Еминем, а и срещу други звезди от шоубизнеса. Тези подозрения се появили, тъй като имената на знаменитостите фигурирали в дневник, открит в дома на единия от обвиняемите, съобщава btv.


Разкритията идват няколко дни след началото на делото срещу Джуниър Брадшоу и Кевин Ливърпул, които бяха арестувани през юни 2011-а в близост до дома на Джос Стоун. Тогава в двамата бяха открити самурайски меч, нож и чук.


По-късно полицията оповести, че у двамата е намерена и бележка с надпис "Намерете река, в която да я изхвърлите". Детектив, който свидетелства по делото, разкри, че полицията е открила дневник в дома на Ливърпул, в който човекът, който го е поддържал, споделя, че се нуждае от полуавтоматично оръжие, заглушител, уреди за нощно виждане и "нинджа меч".


В дневника има информация за датата и мястото на раждане на Джос Стоун, както и нейна биография. Под тях с подточки са изброени: кражба, нараняване и смърт, за които се предполага, че описват последователността на плана на обвиняемия.


Същият свидетел от полицията разкрива, че в дневника присъстват още Бионсе, Крис Браун, R. Kelly, Еминем, Dizee Rascal, Крег Дейвид и Girls Aloud.