Ани Салич споделя, че вече е свикнала с болката от счупения й крак. Сега, докато почива, тя се е отдала на повече приятни занимания вкъщи. "Аз от 15 години не съм спирала работа и не съм лежала вкъщи толкова дълго, така че определено ми е странно. Но извън болките не мога да кажа, че ми е неприятно да си имам моето време за дълги разговори по телефона, за вино с мъжа ми вечер или за карти с приятели. Определено ми е дошло времето да си оставам вечер повече у дома. Дано и работата ми да го позволи", казва водещата  интервю пред "24 часа".

"Сега съм напълно безпомощна и разбирам колко труден и понякога невъзможен е животът за хората, които не могат да ходят и да преодоляват дупките и лошите пътища, а дните им се превръщат в парченце живот, което наднича през прозореца".

"Очакванията са след третия месец да започна да ходя с двата си крака. Тоест някъде след изборите вероятно ще продължа с раздвижването сутрин, а следобед ще мога да работя", обяснява още Салич.

"Имам си и стоманена планка, и 7 пирона в глезена, така че не мога да се оплача от липса на арматура. Следващата операция за изваждане на пироните ще бъде след 6 месеца, ако се раздвижа нормално дотогава".

Ани Салич споделя, че първото нещо, което иска да направи, когато кракът й оздравее е да се разходи в гората.