Ивайла Бакалова се чувства много щастлива и удовлетворена от това, което прави. В момента тя работи в личната си консултантска компания, занимаваща се с големи сделки, разказа тя пред blife.bg. Бакалова е категорична, че "новината", че иска още едно дете е леко преувеличена.


„Казах, че бих се радвала, ако имам второ дете. Не ми е цел. Никога не съм си поставяла за цел нещо", каза тя.


Красавицата заяви, че не е избягала от родния хайлайф, а просто е променила приоритетите в живота си:„Все още правя благотворителни кампании, но приоритети са ми други. В светските среди има нови лица. Нека дадем път на младите", сподели Ивайла Бакалова.


Според обичаната миска, хората променят ценностната си система и за съжаление важните неща губят смисъл : „Скъпите бижута, силиконът, гримовете излизат на преден план в родния хайлайф, което не е похвално.


Известен е човек, който се е показал гол, а това не говори добре", отсече Мис България.


Ивайла смята, че конкурсите за красота отдавна не са това, което са били преди: „На младите момичета им се внуши, че това да спечелиш такъв конкурс ще ти промени живота. Ще те направи по-богат, по-щастлив. Голяма част от тях вече знаят, че това не е така.


Много от тях са нещастни и тъжни, които често плачат в домовете си", допълни тя.


Според Ивайла, за да се задържиш дълго в публичното пространство се иска много работа: „Важно е да оставиш следа и да помагаш на хората, а не да ти се присмиват зад гърба", смята Бакалова.


Ивайла коментира и клюките, че е гадже с бизнесмена Петко Димитрова: „С Петко сме само приятели. Никога не сме имали дори начало на някакъв флирт", обясни тя. Родната красавица потвърди и това, че с Азис продължават да бъдат близки приятели и винаги ще бъдат.