От кого всъщност е детето на Ивайла Бакалова? От самото раждане на дъщеричката й Рая официално се знае, че нейн татко е бизнесменът Румен Гайтански-Вълка. Нова версия обаче скандализира миналото на една от най-харесваните носителки на титлата "Мис България", пише в днешния си брой в."България днес".

"Имам дете от Ивайла Бакалова", сензационно казва през устата на контактьорката Евелина Лютова духът на покойника Илия Павлов в присъствието на репортер от вестника. Според екстрасенската застреляният бос на "Мултигруп" говори чрез нея и може да бъде разпитан за много неща, случили се в миналото.

Ритуалът при контакта с умрелия е строг. Повече от 24 часа преди това се спазва аскетичен начин на живот без секс и месни храни. Пият се поне три литра вода, защото сеансът отнема голяма част от енергияна на медиума.

По време на сеанса Лютова нарежда в кръг и пали 7 свещи. Между тях е поставена снимка на Илия Павлов. 12 часа преди викането на дух екстрасенската е отправила защитна молитва. На помощ се призовават висши енергии - Архангел Михаил заедно с армия силни ангели. За допълнителна защита Лютова се облича в черна роба.

Ако реши да откликне на молбата, Архангел Михаил се явява заедно с духа на търсения мъртвец. В случая с Илия Павлов се появи почти веднага.

"Да, дъщерята на Ивайла - Рая, е мое дете. Ивайла се опита да скрие този факт, но журналистите го изкараха наяве", обявява Павлов. (Още докато беше жив, в някои медии се появиха твърденията, че дъщерята на Бакалова е от бизнесмена. Манекенката винаги категорично е отричала този слух - бел. авт.)

Естествено детето липсва на Павлов. Затова духът на убития бизнесмен понякога слизал от небето да я наглежда. "Позволяват ми да бъда ангел хранител на Рая от от време на време. Тя е чудесно дете!", казва контактьорката с гласа на шефа на "Мулти".

"Дарина ме въртеше на пръста си - продължава сеансът пред очите на репортера. "Искаше да запази парите ми. Отиде при варненската ясновидка Мария Стойчева, която ме видяла убит. Съпругата ми се уплашила, но не за мен. Искала да ме предпази само заради парите, които имам. В същото време тя се вихреше, както си пожелае" - казва духът на Павлов. След тази полуцинична откровеност логично питаме обичал ли е Дарина изобщо. "Имал съм много жени и много възможности в живота ми. Но Ивайла е моята любов!"

Илия няма нищо против вдовицата му Дарина да се омъжи за Берлускони. "Всеки човек има право да прави каквото си пожелае. Докато бяхме заедно, се дразнех от много нейни постъпки. Сега разбирам, че е било излишно", мъдро отсъди покойникът.

Цяла България е чувала за конспирацията, според която застреляният бос е все още жив. С различна самоличност, с лицеви реконструкции и прочее. Духът на Илия Павлов неочаквано обявява, че е жив. После се оказва, че това е само шега: "Жив съм, да. Смело заявявам, че тук, в отвърдното съм много по-жив, отколкото долу, на Земята. Всъщност там, при вас, сме само на гости, а тук е истинският ни дом. Адът е само в умовете на живите. Но който се чувства виновен заради делата си приживе, отива в най-ниското йерархическо духовно ниво и се подготвя за следващия си живот. Аз лично планирам да се преродя след 600 години. Този път като почтен бизнесмен. Ще помагам на бедните", разкрива плановете си духът.